Wij brengen wijn dichtbij door elke maand het verhaal van een bevlogen wijnboer te laten zien.

Wij brengen bezieling in beeld

Wijn is een prachtig en veelzijdig product. Het wordt vaak met grote zorg en toewijding gemaakt door bevlogen wijnboeren. Wij willen jou kennis laten maken met deze boeiende mensen en hun bijzondere verhalen.

Niet voor niets gaan wij bij onze favoriete wijnboeren op bezoek en brengen een dag van hun leven met ze door. Ze vertellen ons over hun levenswerk en ze leiden ons rond over hun domein. De prachtige beelden en verhalen die dat oplevert, willen we graag met jou delen. Zo brengen we de wereld van de wijnboer echt dichtbij. Het is bijna alsof je zelf bij hem op bezoek gaat.

Wij houden van eenvoud

Wij begrijpen hoe lastig het is om in een willekeurige wijnwinkel uit de honderden wijnen een keuze te maken. Juist daarom verkopen wij iedere maand uitsluitend wijn van één wijnboer. Heerlijk eenvoudig. Wij selecteren iedere maand een bijzondere en eerlijke wijnboer. En hij vertelt je precies wat de wijn bijzonder maakt en wat hét moment is om de wijn te drinken. Zo leer je iedere maand een nieuwe wijn, druif of gebied kennen. Een fantastische manier om de wereld van wijn te ontdekken.

Bekijk het verhaal van deze maand

Wie zijn wij?


Arjan Hassing

Arjan Hassing

Founding Partner

arjan.hassing@vinuno.com


Duco Heijke

Duco Heijke

Partner

duco.heijke@vinuno.com


Bekijk de rest van het Vinuno team